CD och Nothäfte

spår 1: Tvenningen
Spår 2: Alla hjärtans vals
Spår 5: Monsieur Cherad
Spår 8: Kronlöparen
Spår 10. Luciferdansen

Här kan du beställa vårt nothäfteuppgifter hittar du längst ned på denna sida!

Där står också uppgifter om betalning.

CD- skivan  – Är slutsåld!  Men finns att lyssna på i sin helhet på Spotify, Youtube och fler digitala platser.

Lyssna på hela cd’n direkt på Youtube – klicka här!

Luciferdansen med 17 kompositioner av Jane Karlsdotter
över 60 minuters musik

150 kr + porto 35 kr = 185 kr   Slutsåld!

Nothäfte finns fortfarande att köpa !

med alla 17 låtar från CD:n med Janes melodier, Lars stämmor och Tommys ackord

100 kr + porto 

Beställningsuppgifter längst ned på denna sida!

Två fina skiv-recensioner:

Läs vad O’tôrgs-Kaisa Abrahamsson
tycker om CD:n!

”Jane, Lars & Tommy. Vilken underbar folkmusiktrio!

Två mycket klangfullt samspelta nyckelharpor ackompanjerade av en förtrollande cittra som hanteras på ett sätt man inte trodde var möjligt. Tillsammans väver de lyhört samman toner och ackord till en musikalisk njutning för kropp och själ.

Janes kompositioner är omväxlande dramatiska, vackra och gripande och i mitt tycke stundom Bachinspirerade. Mollstämda polskor och valser som får mig att känna kärlek och längtan, blandas stilfullt med lekfulla låtar i dur som inbjuder till dans.

”Höjdaren” och ”Långdans” förflyttar mig högt upp på ett berg där jag sitter på en mossig sten bland knotiga tallar och ser ut över världen. Jag lyssnar till vindens egen visa, och när jag vandrar hemåt har granskogen därunder fångat upp melodin och sjunger den hela vägen där jag går.”

O’tôrgs-Kaisa Abrahamsson  

och

Läs vad Josefina Paulson (världsmästare på nyckelharpa)
tycker om CD:n!

”Tänk vilken underbar klangfärg som skapas av en cittra och två nyckelharpor. Denna trio är samspelta till en enda gemensam röst, men med sex stora inlyssnande öron!

Jag är så svag för Tommys genialiska hantverk på sin cittra, har aldrig hört det instrumentet spelas så smakfullt tidigare. Lars sekundering till Janes egna kompositioner är så sammansmält med melodin att det blir magiskt njutbart att lyssna till.

Trots plattans imponerande längd och antal låtar, lyckas trion fånga mitt intresse genom hela skivan. Jane, som komponerat varenda bit, är en verklig hitmakare, med låtar som bjuder på stor dos variation men där den inbitne nyckelharpsnörden känner sig mysigt hemma i denna nya, men i högsta grad traditionella stil av nyckelharpsrepertoar. Jane driver på med ett eldigt spel som Tommy och Lars bäddar in i mjuka varma klanger, i en behaglig balans.

För den som är insnöad på ljud kan sägas att skivan är en livetagning med imponerade fint ljud där rummets akustik lyfter instrumenten på ett naturligt sätt. Inte helt lätt med dessa övertonsrika instrument, men här har inget skalats bort utan nyckelharporna får verkligen låta nyckelharpa!

Jag tycker så otroligt mycket om när man vågar precisera och säger precis bara det som behöver sägas, i väl valda toner, för att föra fram sin poäng och det lyckas trion verkligen med i varje låt. En välbehagsrysning genom hela kroppen när det lilla får belysa det stora…

Sammanfattningsvis, ett helt otroligt njutbart samspel på denna platta!”

Josefina Paulson  

…………………………………………..

Skicka din beställning till:

mail:   wallstertommy@gmail.com

ev. frågor till Tommy på telefon: 073 633 40 25

Betalning till
Nordea-konto eller med Swish. Du får en lapp med betalningsuppgifter i kuvertet tillsammans med det du beställt.